Ценовник

ГРИН ПИЛ ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ

Active Clearing со ензим 1500ден
Active Clearing со билки 1800ден
Sensiderm 2000ден
Mela Wave 2500ден
Cool Eyes 1200ден
Anti Pollution 2500ден
Black Clearing 2500ден
Refresh 2200ден
Green Peel Fresh Up 3600ден
Green Peel Energy 6000ден
Green Peel Classic 9000ден

 


Phi ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ

1 третман Phi needling 5000
4 третмани Phi needling 18000
1 третман Phi Ion очни капаци 7000
1 третман Phi Ion чело 6200-10000
1 третман Phi Ion уши, бори 3500
1 третман Phi Ion врат 8000-12000
1 третман Phi Ion образи 9300-12400
1 третман Phi Ion уста 6200-8000
1 третман Phi Ion подбрадок 6200-9300
1 третман Phi Ion агли околу очи 6200-9300
1 третман Phi Ion бори меѓу веѓи 3100

 


ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ

Масажа на лице 15мин 400ден
Масажа на лице 30мин 600ден
Арома лице 600ден
Микродермоабразија 2000ден
Дијамантска дермоабразија 1500ден
Хидроабразија на лице 1500ден
Третман контур на лице 1000ден
Мезотерапија со дермо ролери 3000ден
Третман Окси систем 2000ден
Третман Био фотон 800ден
Третман Оксиген Фото инхалација со маска 800ден
Третман Ултразвук очи, лице, врат 800ден
Третман магична електро масажа 600ден
Ултразвучен третман за чистење 1200
Основен клас. тр.Jannsen 1200
Козметички третман на грб 800
Мезотерапија со дерма пен 2500
Ултразвучен лифтинг со пилинг 1000
Третман Биполарна и Триполарна Рф 2500

 


 

МАНИКИР & ПЕДИКИР

Маникир 400
Спа маникир со третман и парафин 600
Надградба на нокти – гел 800
Надградба на нокти со акрил 1200
Надополнување/корекција на нокти со акрил 1000
Надг гел со OPI финиш 1100
Гел на природни нокти (еластичен) 600
Надополнување/корекција на нокти со гел 700
KYARA SKY прав – dip powder кратки нокти 800
KYARA SKY прав – dip powder продолжени 1200
KYARA SKY прав – dip powder корекција 1000
OPI трaен UV лак на раце 700
Гел на нозе 500
Педикир 700
Педикир со траен КYARA SKY 1000
KYARA SKY траен УВ лак на раце кратки/долги 600/700
Декорација/ френч/печати 50-300
Swarovski декорација 300-500

 


 

ШМИНКА

Професионална шминка 1500-2000
Дневна шминка 1000-1500
Трајна шминка очи софт линија со сенчење 9000
Трајна шминка уста контур со сенчање + 1 корекција  15000
Трајна шминка уста контур со сенчање без корекција  12000
Трајна шминка очи класик туш линија 6000
Трајна шминка очи долна + горна линија 9000
Корекција трајна шминка уста контур со сенчање 5000
Корекција трајна шминка очи класик/софт туш линија 3000
Корекција трајна шминка очи долна + горна линија 3000
Корекција трајна шминка очи долна или горна линија 2000
Јапонско исцртување на веѓи влакно по влакно 6000
Освежување на Јапонски веѓи 3500
Корекција на Јапонски веѓи 2000
 Освежување трајна шминка уста контур со сенчање  8000
Свилени трепки 2500
Свилени трепки со руски волумен 3000-3500
Корекција на свилени трепки 1000-2000
Корекција на свилени трепки со руски волумен 1500-3000
Надградба трепки снопчиња 600
Лепење на целосни трепки 500

 


 

СОЛАРИУМ

Солариум- 1мин. 40
Солариум -30 мин. [ 1 мин. 40 ден] 1000
Солариум – 50 мин.[1 мин. 35ден] 1500
Солариум – 90 мин.[1 мин. 30ден] 2200

 


 

ДЕПИЛАЦИЈА ЖЕНИ

Шеќерна депилација лице 400
Шеќерна депилација бекембарди 200
Шеќерна депилација чело 200
Шеќерна депилација брада 150
Шеќерна депилација надусници 100
Шеќерна депилација пазув 250
Шеќерна депилација стомак/половина 300
Шеќерна депил.на цели нозе 800-900
Шеќерна депил.на раце 400
Шеќерна депил.препон со задник 500
Длабок препон 350
Длабок препон со задник 400
Ладна депилација цели нозе 600
Ладна депилација пола нозе надоле 350
Ладна депилација пола нозе нагоре 400
Ладна депилација на раце 300
Цело лице(без веѓи) 300
Ладна депилација бикини 200
Ладна депилација стомак/пазув 150
Ладна депилација брада 50
Шеќерна депил.пакет (нозе,раце,препон,пазув) 1600

 


 

ДЕПИЛАЦИЈА МАЖИ

Грб 400
Гради/рамена 250
Стомак 400
Пазув 150
Шеќерна депилација нозе 1200-1400
Шеќерна депилација раце 800
Шеќерна депилација грб 800
Шеќерна депилација гради/рамена 400
Шеќерна депилација стомак 800
Шеќерна депилација пазув 300
Ладна депилација цели нозе 750
Ладна депилација раце 400

 


 

МАСАЖИ

Релакс 60 минути жени 800
Релакс масажа за мажи 60 минути 1000
Физикална масажа 30 минути 500
Физикална масажа 15 минути 400
Антицелулитна масажа 30 мин/ 40 мин 450/550
Спортска масажа 40 минути 1000
Рефлексна масажа на стопала 400
Лимфна дренажа 60мин 1000
Специјална мас.(антиц. со лим)30м/40м 500/600
Пакет од 5 релакс масажи за жени 60мин. 3500
Пакет од 5 масажи за жени 4000
Пакет од 5 масажи за мажи 4500
Антицелулитна масажа 40 минути 550ден
Антицелулитна масажа 10 третмани 30 минути 4000ден
Антицелулитна масажа 10 третмани 40 минути 5000ден

 


 

Special wellness club massage

Ароматерапија 60 мин. 1200
Hot stones 60 мин. 1200
Hot chocolate 60 мин. 1200

 


 

ТРЕТМАНИ ЗА ТЕЛО ОБЛИКУВАЊЕ

Ултразучна кавитација- липосукција без операција 2500
Радиофренквенција на тело 40 мин. 2500
Мадеротерапија од 1ч 1500
Мадеротерапија од 40мин 1000
Lpg третман 1200
Вакум третман 600
Alpha Led oxy spa 1800
Хидроабразија на тело 1200
Врапинг третман со масажа 900
Криолиполиза 60мин 2500
Кавитација мулти 2000
РФ Вакум мулти 1000
Радиофреквенција мулти 2000
Липоласер мулти 2000
Шок бранови против (целулит, стрии, опуштена кожа)
-1 третман
2000
Шок бранови против (целулит, стрии, опуштена кожа)
-10 третмани
12000
Вакуслим 48 1 третман 1500ден
Вакуслим 48 5 третмани 6000ден
Вакуслим 48 10 третман 10000ден
Бодимастер 1 третман 600ден
Бодимастер 8 третмани 4000ден
Бодислимер 10 третмани 5000ден

 

ЛАСЕРСКО ОТСTРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА

Ласер надусници – брада 900
Ласер брада со подбрадок 1200
Ласер бакембарди 1200
Ласер цело лице 3100
Ласер пазуви 2000
Ласер преп.бекини линија краток 2000
Ласер комплет интима без задник 3500
Ласер комплет интима со задник 5000
Ласер задник комплет 2500
Ласер грб мал/стомак/гради 6200
Ласер раце мали 5200
Ласер пола нозе 7000
Ласер цели нозе 15000
Ласерски третман за стрии-регија 3100
Ласерски третман за подмладување 3000
Ласерски третман за испукани капилари-мала 800-1200
Ласерски третман за акни 2000

 


 

ФРИЗЕРСКИ УСЛУГИ-Артистика

Шишање 300-500
Фенирање 300-500
Фризура 700-1500
Невестинска фризура 2000-3000
Невестински пакет(фризура,шминка,нокти) 4000
Пакет шминка и фризура 3000
Пакет за матуранти  2000
Бразилски кератин за обнова 2500-3500
Бразилски кератин за исправување 3000-6000
Ултрасоник преса 600-900
Надгр.на коса со клипови 1м,60см 8000
Надгр.на коса со клипови 1,5м,60см 11000
Третман за хидратација со препарати 600
Третман за хидратација со ултрасоник апарат 600-900
Фарбање 500-1200
Шатирање 1500-2800
Деколорирање 1500-5000
Шатирање со капа 1000-1500
Шатирање со фолија 50-70
Омбре/Фламбојаж техника во 1 боја 1200-3000
Омбре/Фламбојаж техника во 2 или повеќе бои 1500-4000

ШИСЕИДО ТРЕТМАНИ ЗА КОСА

C.R.P третман 2000/3000
Третман за волумен 700/1000
Фарбање корен 1200
Фарбање цела коса 1500/2500
Ампула 400/800