Декоративна козметика

Корекција на пудер веѓи

Пудер веѓи

Освежување на трајна шминка

Корекција на јапонски веѓи

Освежување јапонски веѓи

Јапонско исцртување на веѓи влакно по влакно

Корекција трајна шминка очи софт линија

Корекција трајна шминка уста

Трајна шминка на очи софт линија со сенчење

Трајна шминка очи долна + горна линија

Трајна шминка очи класик туш линија

Трајна шминка уста без корекција

Трајна шминка уста + 1 корекција

Хијалурон пен со филер

Корекција на свилени трепки со руски волумен (3Д, 4Д)

Вадење свилени трепки

Корекција на свилени трепки

Свилени трепки со руски волумен (3Д, 4Д)

Лифтинг на трепки

Свилени трепки

Лепење на целосни трепки

Надградба тенки снопчиња

Дневна шминка

Професионална шминка