ФИТВИБ –Вибрациона платформа за вежбање

ФИТВИБ –Вибрациона платформа за вежбање

Станува збор за професионална машина за вежбање која се адаптира за секого поединечно, зависно од неговата физичка спремност. Апсолутен тренд во светот со најголема платформа за вежбање кој дава неверојатно брзи резултати. Оваа справа ќе ви помогне добро да изгледате и одлично да се чувствувате.

Уште од 2003 година  FITVIBE  е единствената машина на пазарот која има  MDD (медицински сертификат це-097), кој секоја година се обновува.

Се препорачува третман 3 пати неделно во времетраење од 15 минути, после кој може да постигнете:

  1. подобро обликувано тело
  2. затегнати мускули
  3. подобрена циркулација
  4. забрзан метаболизам
  5. зголемена густина на коските
  6. губење на тежината
  7. подобра форма
  8. намален целулит
  9. заштеда на време и пари.

 

По што се разликува овој апарат од другите ?

Со многу краток тренинг се постигнуваат брзи резултати. Вибрациите на оваа справа ги активираат мускулите на целото тело, при што се добива спортска стимулација. Поради тоа оваа справа за вежбање го скратува времето кое ви е неопходно за класично вежбање. Интензитетот на вибрациите влијае директно на намалувањето, поточно на ослободувањето од стресот.

Оваа справа е вистински избор на сите оние кои сакаат да го редуцираат стресот како и оние кои сакаат брзи резултати, повеќе енергија, регулирање на мастите, намалување на вишокот килограми, поставување хормонална рамнотежа, цвртстина и еластичност на комплетната мускулна маса, подобрување на циркулацијата, враќање на еластичноста на кожата, затегнување на телото и намалување на целулитот.

Прегледај видео: