Физикална масажа

Физикална масажа

Физикалната масажа има за цел за подобрување на:

  • болки во мускулите
  • сериозна болка на тетива
  • болни проблеми со рбетниот столб
  • отечени нозе и лактови
  • венозна инсуфициенција
  • проширени вени
  • лимфна дренажа – нови дренажни патеки како замена на уништените крвни садови

Оваа масажа може да се изведува парцијално, на грбот или на целото тело.