Фризерски услуги

 • Шишање повеќе
 • Фенирање повеќе
 • Боење на коса повеќе
 • Нијансирање на коса повеќе
 • Ombre Hair color trends техника во 1 нијанса
 • Ombre Hair color trends техника во 2 или  повеќе нијанси
 • Нега на коса повеќе
 • Бразилски кератин ( нега и исправување ) повеќе
 • Третман за коса со Ultrasonic ладна преса повеќе
 • Коктел фризури повеќе
 • Свечени фризури повеќе
 • Невестински фризури повеќе