GREEN PEEL REFRESH – освежувачки третман

GREEN PEEL REFRESH – освежувачки третман

Освежувачки, антиејџ третман за лице со потхранувачки ефект кој ги спречува и намалува знаците на стареење на кожата.

Со богатата палета на ампули, по избор на стручното лице, се постигнува и ефект на избелување.

Погоден е за сите возрасти и типови на кожа.

Кожата ја хидрира, регенерира, потхранува и обновува.