Јансен хигиенски третман за лице

Јансен хигиенски третман за лице

Janssen е германски козметички бренд кој се залага за високо професионални квалитетни козметички производи со убедливи ефекти. Производите за нега се специфично креирани и прилагодени кон различните потреби на кожата, со широк дијапазон составен во согласно со високите стандарди на биологот д-р Роланд Сахер.

Janssen го нуди соодветниот хигиенски третман за чистење на лицето, според секој систем на нега. Самиот третман е индивидуално прилагоден за нега на Вашиот тип на кожа, од страна на нашиот стручен тим. Нашите експерти за убавина со задоволство ќе спроведат професионални кожни анализи и ќе определат кој третман за нега одговара на потребите на Вашата кожа.