КОКТЕЛ ФРИЗУРИ

КОКТЕЛ ФРИЗУРИ

Коктел фризурите се наменети за особи во помладите години или за прилики кој што не се толку свечени.

Ваквиот тип на фризури секогаш совршено се вклопуваат за секојдневните прилики  и коктел забави и слично.

Спонтаноста и лежерноста се главни карактеристики на овој тип фризури.

Најчесто се обликува во коњско опавче високо волуменозно или ниско собрано, во недефинирани кадрици, плетенки и рибини коски или нежни и неформални пунџи.

Секогаш кога сакате да изгледате софистицирано а притоа да се чувствувате помлади и потрендовски одберете коктел фризура и ќе го направите вистинскиот избор!