Козметика за лице

Класични хигиенски третмани за лице

 

Биолошки третмани

 • НОВО! Мезо терапија со дермо ролери повеќе
 • Thalgo третман со желе – за дехидрирана кожа повеќе
 • Thalgo третман за очи – за темни подочници и бори повеќе
 • Thalgo Exceptional – третман за зрела кожа повеќе
 • Thalgo Silicium – комплетен лифтинг за зрела и опуштена кожа повеќе
 • Thalgo Hyaluron – за потполнување на бори повеќе
 • Thalgo третман за хидратација повеќе
 • Thalgo Terre & Mer – органски антистрес третман повеќе
 • Thalgo Oxygen – третман за оксигенизација повеќе
 • Jannsen Opus belle – за зрела кожа повеќе
 • Afrodita Cosmetics – третман со винотерапија повеќе
 • Dr. Murad – третмани за обнова на кожата повеќе
 • Skin Tech – хемиски пилинг повеќе
 • Green Peel – биоорганска ексфолијација на кожата повеќе
 • Dalton – биоензимски третман со овошни киселини повеќе
 • НОВО!!!Farmona – Згасната жед- Навлажнувачки третман за лице со колаген  повеќе
 • Neostrata овошни киселини повеќе
 • Арома терапија на лице повеќе

Алго третмани

 • Маски од спирулина за масна и проблематична кожa повеќе
 • Маски со витамин Ц и ацерола за подмладувањe повеќе
 • Маски за затегнување на тонусот повеќе
 • Маски од миртила за испукани капилари повеќе
 • Алгоботаничка маска за избелување и црвенило повеќе
 • Колаген лист маска повеќе

Апарати