Маникир и педикир

  • Класичен маникир и педикир повеќе
  • Спа маникир со третман на раце повеќе
  • Спа педикир повеќе

Надградба на нокти

  • Гелна техника на надградба на нокти повеќе
  • Акрилна техника на надградба на нокти повеќе
  • Траен маникир  повеќе
  • Траен маникир OPI повеќе
  • Парафински третман на раце и нозе повеќе