НАЈНОВО!!! Ново и единствено во АФРОДИТА-С Акустична радиo шок бранова терапија за целулит

НАЈНОВО!!! Ново и единствено во АФРОДИТА-С Акустична радиo шок бранова терапија за целулит

  1. 1Третман кој ги надмина сите досегашни антицелулитни третмани. Најдобар метод за елиминирање на сите типови на целулит. Третманот се изведува на сите регии: нозе, раце, стомак, а истиот се користи и за затегнување на кожа и намалување на стрии. Звучните бранови со висок интезитет можат прецизно да се фокусираат на проблематиката на избраната регија.

Апаратот има вграден ултра звук кој прави електрична стимулација на кожата. Го намалува растот на болната сензација. Екстремниот метод на користење на комплет звучни бранови со висок интензитет е избран поради механичките акустични бранови на сила кои можат да се фокусираат на утврдената точка со параболичен рефлектор, без да се премине на останатото ткиво. Продорната длабочина може да достигне од 0 до 60мм. Третманот е многу удобен и пријатен за клиентот.

Овој третман идеално се комбинира со третманите криолиполиза и кавитација. Комбинацијата на третмани двојно го зголемува конечниот резултат.

  1. Освен во естетиката, овој апарат има примена и докажано позитивно искуство во физикалната терапија. Со соодветна програма на Shockwave терапијата може да се третираат болките во зглобовите, мускулите, но се користи и како третман за успешно елиминирање на калцификатите во зглобовите.
  2. Со Shockwave терапијата можат да се третираат проблеми како што се болки во долниот дел на грбот на мускулна регија, ослободување на хроничното воспаление и стимулирање на колагенот на кожата, епикондилитис, тендонитис, бицепс тендонитис, ахил тендонитис, сраснување на неоваскуларизација и др.

Програма за естетика

Цена на поединечен третман:

1 третман од 2000 шокови – 1.000 денари

1 третман од 2400 шокови – 1.200 денари

1 третман од 3000 шокови – 1.500 денари

1 третман од 3400 шокови – 1.700 денари

1 третман од 3800 шокови – 1.900 денари

Пакети за отстранување на целулит:

За прв степен на целулит: 10 третмани од 3000 шокови (по регија) – 15.000 денари / 20 третмани – 24.000 денари;

За втор степен на целулит: 12 третмани од 3400 шокови – 17.000 денари / 24 третмани – 34.000 денари;

За трет степен на целулит: 12 третмани од 3800 шокови – 20.000 денари / 24 третмани – 36.000 денари.

Раце: 10 третмани од 2500 шокови – 12.000 денари / 20 третмани – 18.000 денари;

Стомак: 12 третмани од 2000 шокови – 11.000 денари / 24 третмани – 18.000 денари;

Стрии: –16 третмани од 2300 шокови – 17.000 денари / 32 третмани – 28.000 денари.

2