Нијансирање на коса

Нијансирање на коса

flalambojash

Под нијансирање на коса се подразбира парцијално боење или осветлување на косата во една или повеќе нијанси.

Нијансирањето на коса е полн погодок за оние што сакаат да имаат разиграност од бои во косата и да бидат секогаш со уникатен и претпознатлив стил.

Изборот на посветли и посвежи бои е секогаш погоден за во летниот период додека нијансите на чоколадо, мед или кафе се секогаш погодни за во есен или поладните периоди.

Почнувајќи од класичното нијансирање, авангардното и впечатливо нијансирање па се до OMBRE TEHNIKATA, како најпопуларна и светски позната можат секогаш да бидат одличен избор за Вас.