PHI NEEDLING + PHI ION

PHI NEEDLING + PHI ION

Најново !!!

Единсвено во “Афродита С”

Омилениот третман на холивудските ѕвезди – достапен единствено во “Афродита С” !

Револуционерен метод во постигнување резултати кои се споредливи со хируршките третмани.

Phi Lings * Комбинација од два третмани со различни техники.

*Phi Ion –не хирушки третман за подигнување на очните капаци, го крати вишок на кожата на лицето и вратот. Се работи на лице и тело. Дава моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата, прави лифтинг и обнова и има подмладувачки ефект. Работи на принцип на користење на јонска плазма. По третманот, сите придружни ефекти исчезнуваат и кожата заздравува за 5- 7дена. Вистински резултати се добиват после 4-6 недели.

* Phi Needling -третман кој буквално ги брише длабоките и плитки бори при тоа поттикнува раст на нов колаген и нови клетки. Ја затегнува и подмладува кожата и видливо ги намалува брчките на лицето. Ревулуционерен Anti-aging и регенеративен третмани за лице и тело.

Индикации: *Подигнување на капаци без хиуруршка метода, затегнување на вишок кожа, со само еден третман.

*Намалување на лузни од акни.

*Отстранување флеки.

*Видно делување на стрии.

*Намалување на борите и спречува создавање на нови.

*Длабока хидратација на кожа.

*Смалување на пори.

Прегледи и третмани извршува сертифицирано лице Блажевска Сузана