Промотивни пакети

ПАКЕТИ ЗА ТЕЛО 2017 год.

 • *10 Бодислимер ендермологија и затегнување од 30 мин ……….7 000 ден.
 • *20 Бодислимер ендермологија и затегнување од 30 мин ………11 000 ден.
 • *8 Криолиполизи од 60 мин …………………………………………………….9 000 ден.
 • *4 Криолиполизи од 60 мин ………………………………………………….. 5 000 ден.
 • * 8 ЛПГ -едермологија третмани…………………………………………….. 6 500 ден.
 • * 4 ЛПГ -едермологија – третмани…………………………………………….4 000ден.
 • *12 Алфа Лед Окси Капсула за Слабеење…………………………………..9 000ден.
 • *8 Алфа Лед Окси Капсула за Слабеење …………………………………..7 000ден.
 • * 4 Алфа Лед Окси Капсула за Слабеење ………………………………….4 000ден.
 • * 8 Кавитации- липосукција со парцијална лим.дрен………………..7 000 ден.
 • * 4 Кавитации- липосукција со парцијална лим.дрен ………………..4 000ден.
 • *8 Радио Фреквенција мултиполарна – целулит и затегање……. 7 000ден.
 • *4 Радио Фреквенција мултиполарна – целулит и затегање…….4 000 ден.
 • *8 Липоласер за топење масти на стомак и нозе од 40 мин ………7 000ден.
 • *4 Липоасер за топење масти на стомак и нозе од 40 мин ………..4 000ден.
 • *10 контур за тонизирање и подигање на задник /гради………….5 000ден.
 • *5 контур за тонизирање и подигање на задник /гради …………….3 000ден.
 • *4 Липолизи- Кејси Квантум од 60 мин…………………………………… 3 500 ден.
 • *10 антицелулитни масажи од 30 мин …………………………………….. 3 000ден.
 • * 12 Фит Вип Вибрациона справа за брзи резултати……………………1 500ден.
 • * 8 Фит Вип Вибрациона справа за брзи резултати…………………….1 000ден.

 

ПАКЕТИ ЗА ЛИЦЕ 2017 год.

 • 1 третман ОКСИ третман (Инфузија ,Инџектирање,Фото-инхалација) само со чист кислород 98% -60мин……………2500ден.
 • 4 третмани ОКСИ третман ………………………………………….8000ден.
 • 1 Мезококтел во Окси третман за подобар ефект…………1500ден.
 • 4 Мезококтели за подобар ефект (стареење,дамки,акни, црвенило , хидратација и брчки)………………………………….4000 ден.
 • 1 третмани Биполарна и Триполарна РФ 30мин……………2500ден.
 • 4 третмани комбиниран Биполар и Триполар РФ…………..8000ден.
 • 1 третман Ултрасоник за очи, лице и врат……………………….800ден.
 • 4 третмани Ултрасоник за очи , лице и врат 30мин……….2500ден.
 • 1 третман Био-Фотон – 30мин…………………………………………800ден.
 • 4 третмани Био-Фотон -30мин………………………………………2 500ден.
 • 1 третман Осиген фото инхалација со маска …………………….600ден.
 • 4 третмани Осиген фото инхалација со маска………………….2000ден.
 • 1 третман Магична електро масажа…………………………………600ден.
 • 4 третмани Магична електро масажа…………………………….2000ден.
 • 1 трет Липомасажа,ласер и вакум -45 мин…………………..1000ден.
 • 10 третмани Липомасажа,ласер и вакум -45 мин…………8000 ден.
 • 1 третман Кејси Лифтинг 60 мин……………………………………1200ден.
 • 10 третмани Кејси Лифтинг 60 мин………………………………..9000ден.
 • 1 третман Мезотерапија со дерма пен ………………………….2500ден.
 • 5 третмани Мезотерапија со дерма пен……………………..10 000ден.
 • 1 третман Микродермоабразија…………………………………..1800ден.
 • 4 третмани Микродермоабразија………………………………….5000ден.
 • 1 третман Дијамантскаабразија…………………………………….1500ден.
 • 4 третмани Дијамантскаабразија………………………………….4000ден.
 • 1 третман киселини ДР. Мурад три во едно 60мин………..2500ден.
 • 4 третмани киселини ДР. Мурад три во едно………………..10000ден.