Спортска масажа

Спортска масажа

Спортската масажа е специјално наменета за луѓе кои се вклучени во потешки физички активности. Таа се користи за санирање на повреди , како што се изместени зглобови и повреди во мускулите.

Спортската масажа помага во опуштањето на затегнатите делови од мускулите и во подобрувањето на циркулацијата на крвта, еластичноста и флексибилноста на телото. Времетраењето на масажата е 45 минути и особено е погодна за мажи.