THALGO биолошки третман за хидратација

THALGO биолошки третман за хидратација

Најголемиот број од жените, без разлика на типот на кожа, страдаат од дехидрација.

Затоа, Seve Marin е присутна во сите производи за дехидрација. Добиена од мала зелена алга – Blindigia Minima дејствува на тој начин што ја задржува водата и го зачувува структурниот изглед на клетките.