THALGO Еxceptional –третман за зрела кожа

THALGO Еxceptional –третман за зрела кожа

Исклучително ефикасен третман со моментално видливи резултати на подмладување!

Вистинска формула за сите клиенти со зрела кожа!

Експертите од THALGO открија екстракт од алга, богат со ПРИРОДНИ ХОРМОНИ кои дејствуваат како вистински регенератор на ќелиите, го спречуваат уништувањето на хијалуронската киселина и еластинот, и уште неколку други клучни состојки специјално формулирани за враќање на Вашата младост! Престижен третман пропратен со единствен метод на масажа кој го подобрува мускулниот тонус и дава вистински биолошки лифтинг ефект.

Anti –stres и Anti-Wrinkle . Резултатите се исклучителни, кожата е затегната и мазна, контурите на лицето се редефинирани, лицето изгледа помладо.

Видливи резултати после третманот до 75%.