Маникир, педикир и депилации

Ласер цели нозе

Ласер пола нозе

Ласер раце мали

Ласер грб мал/стомак/гради

Ласер задник комплет

KIARA SKY траен UV лак на раце

Ласер комплет интима со задник

Ласер комплет интима без задник

Надополнување/корекција на нокти со гел

Ласер препон бикини линија краток

Ласер пазуви

Ласер цело лице

KIARA SKY траен лак на нозе

Ласер бакембарди

Гел на природни нокти (еластичен)

Ласер брада со подбрадок

Ласер надусници/брада

Надградбен гел со OPI финиш

Гел на нозе

Надополнување/корекција на нокти со акрил

Педикир со парафин

Надградба на нокти со акрил

Надградба на нокти – гел

Педикир со траен лак KIARA SKY

Лакирање

Декорација/френч/печати

Враснат нокт х1

Спа маникир со третман и парафин

KIARA SKY дип паудер кратки нокти

KIARA SKY дип паудер продолжени

Вадење траен лак + облик

Вадење KIARA SKY дип паудер + маникир

Парафин раце/нозе

Шеќерна депилација стомак – мажи

Шеќерна депилација гради/рамена – мажи

Шеќерна депилација на раце-мажи

Шеќерна депилација на нозе-мажи

Ладна депилација пакет(нозе, раце, грб, стомак)-мажи

Шеќерна депилација грб мажи

Ладна депилација на гради-мажи

Ладна депилација на грб-мажи

Ладна депилација на пазув-мажи

Ладна депилација на стомак-мажи

Ладна депилација на раце-мажи

Ладна депилација на цели нозе-мажи

Ладна депилација на брада/надусници-жени

Ладна депилација пакет (нозе, раце, препон) – жени

Ладна депилација на пазуви-жени

Ладна депилација на бикини-жени

Ладна депилација стомак – жени

Средување или депилација на веѓи-жени

Ладна депилација пола нозе надоле – жени

Ладна депилација на цело лице-жени

Ладна депилација на раце-жени

Ладна депилација на пола нозе нагоре-жени

Ладна депилација на цели нозе-жени

Топла депилација на длабок препон

Топла депилација длабок препон со задник

Шеќерна депилација на бикини-жени

Шеќерна депилација на препон со задник-жени

Шеќерна депилација на раце – жени

Шеќерна депилација на цели нозе-жени

Шеќерна депилација на стомак/половина-жени

Шеќерна депилација на пазув-жени

Шеќерна депилација на надусници

Шеќерна депилација на брада

Шеќерна депилација чело

Шеќерна депилација лице

Шекерна депилација на бекембарди