Третмани за тело

Alpha oxy led капсула

Бодислимер 30 минути

Шок бранови против (целулит, стрии, опуштена кожа)

Липоласер

Кавитација

Криолиполиза 60 минути

Lpg третман

Мадеротерапија од 40 минути

Мадеротерапија од 60 минути

Радиофрекфенција на тело 40 минути

Бодимастер 1 третман

Ултразвучна кавитација – липосукција без операција

Green Peel боди врапинг третман со масажа нозе

Green Peel боди врапинг третман со масажа раце

Green Peel боди врапинг третман со масажа стомак

Козметички третман на грб

Дермаролер тело третман со мезококтел (стрии/антицелулит)

Вакуслим 48 – 1 третман

Пилинг тело