.

Loading...

Антицелулитна масажа е метод кој се користи за намалување и елиминирање на целулитот со цел да се доведе кожата во здрава состојба. Овој третман ја подобрува крвната и лимфната циркулација и помага ткивата да се наполнат со оксиген.