ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Третман Sculpt&Shape Рф

𝐒𝐜𝐮𝐥𝐩𝐭&𝐒𝐡𝐚𝐩𝐞 е радиофрекфентен апарат кој со својата иновативна ротациона технологија, прецизно цели на различни слоеви на кожата, и обезбедува оптимални резултати за секого.

Придобивките од овој третман се:

-Ги намалува брчките на лицето
-Намалување на подбрадокот
-Подмладување и синтеза на нов колаген
-Веднаш видливи резултати

Loading...