.

Loading...

Чоколадната масажа ја храни и регенерира кожата и ја враќа виталната сила и хармонија на вашиот организам.
Оваа масажа исто така делува и како ароматерапија бидејки се буди сетилото за мирис.Во комбинација со релаксирачка музика, која делува преку сетилото за слух, се добива комплетна релаксација со која се покриваат сите сетила.По прекрасната масажа следува благ туш, а потоа кожата се премачкува со млеко за тело.