ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

𝐒𝐜𝐮𝐥𝐩𝐭 & 𝐒𝐡𝐚𝐩𝐞 нозе 30мин.

𝐒𝐜𝐮𝐥𝐩𝐭&𝐒𝐡𝐚𝐩𝐞 е радиофрекфентен апарат кој со својата иновативна ротациона технологија, прецизно цели на различни слоеви на кожата, и обезбедува оптимални резултати за секого.

Придобивките од овој третман се:

-Затегнување на кожата

-Ги намалува локализираните масти

-Го отстранува целулитот

-Ревитализација и зацврстување на кожата

-Веднаш видливи и мерливи резултати

Loading...