.

Phi Needling – третман кој буквално ги брише длабоките и плитки бори при тоа поттикнува раст на нов колаген и нови клетки. Ја затегнува и подмладува кожата и видливо ги намалува брчките на лицето. Ревулуционерен Anti-aging и регенеративен третмани за лице и тело.

Закажи третман во салонот аеродром

Loading...