ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Ампули Essential Oil

Интензивен лесен третман за сите типови на коса. Го измазнува влакното и ја прави косата мека и сјајна. Ампулите се аплицираат еднаш неделно, може да биде серија од четири третмани или една засебно.