ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Ампули Scalp Energizing Lotion (Против Опаѓање на Косата)

Енергетски третман за слаба коса и коса која опаѓа со освежувачки ефект.
Не ја натежнува косата. Ампулите се аплицираат еднаш неделно, може да биде серија од четири третмани или една засебно.