ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Ампули SOS Emergency Oil

Професионален третман за реконструкција на оштетена коса. Неговите активни состојки навлагаат во кортексот и ја обновуваат структурата на влакното. Ампулите се аплицираат еднаш неделно, може да биде серија од четири третмани или една засебно.