ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Апаративен Медицински Педикир

Медицинскиот педикир е стерилна процедура прилагодена на потребите на индивидуалниот клиент.
Медицинскиот педикир вклучува: средување на стапалата, решавање на проблематика со враснат нокт, жулеви и наливање со гел на скршен и оштетен нокт.

 

Медицинскиот педикир е стерилна процедура прилагодена на потребите на индивидуалниот клиент.
Медицинскиот педикир вклучува: средување на стапалата, решавање на проблематика со враснат нокт, жуљеви и наливање со гел на скршен и оштетен нокт.
Во центарот за убавина Афродита С со најсовремени апарати се прават третмани на стапалата во хигиенски услови и со стерилни препарати за една употреба, каде што може сите тие недостатоци да ги отсраниме.

Loading...
Loading...