ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Балајаж Средна Коса

Балајаж е нијансирање на косата, без одредено место на прамените и наменет е за клиентите што сакаат колку е можно поприродно нијансирање на косата со мал контраст. Затоа што станува збор за прамени, немора да се бојадисува целата коса, туку само неколку прамени.