.

Body master e медицински апарат со повеќе програми кои ги комбинираат струите наизменично да делуваат на различна длабочина на ткивата и на различните несовршеноти на телото .
Дава одлична ефикасност и пријатно чувство во било која одбрана програма, овозможува пасивно трошење на енергијата по пат на активирање на мускулите, обликување, затегнување на стомакот, задникот, бутините, рацете, градите.
Моментално видливи резултати, мастер меѓу третманите за тело, а во комбинација со мадеротерапијата дава одлични резултати. За да се постигнат посакуваните резултати, препорачуваме да се прави 3 пати неделно.
ПРОГРАМИ:
*Разградување на целулит
*Тонирање и обликување на мускулите
*Подигнување на градите
*Лимфна дренажа
*Зајакнување на мускулите на рацете
*Спондилоза/лумбаго
*Атрофија на мускулите после долга имобилизација

Закажи термин во салонот во Аеродром
Loading...
Закажи термин во салонот на Водно
Loading...