.

Збогум на несаканите влакна!

Зголеменото растење на влакната е еден од најголемите проблеми на современото живеење. Покрај жените кои се оптоварени со овој проблем, во последно време се поголем е бројот на мажи кои сакаат да се ослободат од несаканите влакна. Вообичаената метода, како што е депилацијата со восок е само привремено решение за овој проблем, кој е пропратен со болка, многу потрошено време секој месец и многу пари.

Одсега ќе можете да ги отстраните несаканите влакна со најсовремената IPL технологија која ги редуцира влакната до 90 % за 4 недели без употреба на жилет, восок или електролиза.

IPL ласерот делува со помош на импулсна светлина која во коренот на влакното во активната фоликула на пигментот ја конвентира светлосната енергија во топлотна со јачина од 72 степени целзиусови. Овој апарат е професионален, со максимална ефикасност, брзина, прецизност, со потполно отсуство на болка и несакани реакции на кожата.

Покрај трајната епилација, IPL ласерот содржи програма на за:

  • ревујенација на кожата – подмладување и обновување на кожата
  • лечење на акни и херпеси
  • отстранување на хиперпигментации (флеки од сонце и солариум), старечки флеки, хормонални флеки и тетоважи
  • отстранување на капиларни промени и црвенила

Користејќи ја врвната технологија на интензивна пулсирачка светлина, ефективно ќе добиете мазна и беспрекорна кожа.

Loading...