ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Деколорирање Корен

Деколорирањето претставува вадење на основната боја, односно вадење на една боја со еден контраст, за да се постигне друга боја. Со овој процес се враќа природната, односно посветлата нијанса, отстранувајќи ја црната боја или пак кои било други темни нијанси.