ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Декорација/френч/печати

При секоја изработка на нокти може да се изведе одредена декорација за некоја свечена прилика или пак за свадба. Се прават убави уметнички декорации со суво цвеќе, ситни школки,циркони, печати и разна декорација по желба на клиентот.

Loading...