demo2

Карбон ласер третман – Холивудски пилинг

Карбон ласерскиот пилинг е процес од 2 дела. Прво, природен јаглероден крем се нанесува на површината на кожата и се остава да се исуши. Овој нетоксичен крем изгледа нешто како маска од кал со темно сиво-кафеава боја и богата текстура. […]

HIFU третман за лице една регија

Хифу е неинванзивен, безбеден и софистициран третман, кој продира длабоко во кожата и стимулира продукција на колаген и еластин со цел да се постигнат природни резултати без операции. 3 сесии – 10 години помлади 8Д Хифу е фокусиран ултразвук со […]

Ендосфера на лице инстант 30 мин

Ендосферата има голем спектар на примена како терапија за лице. Терапијата се состои од компресија на микровибрации со помош на микросферите кои се дизајнирани да дејствуваат длабоко во кожата. Под влијание на микровибрацијата се зголемува содржината на кислород во ткивата. […]

Ендосфера на лице (+ подбрадок, врат, деколте) 50 мин

Ендосферата има голем спектар на примена како терапија за лице. Терапијата се состои од компресија на микровибрации со помош на микросферите кои се дизајнирани да дејствуваат длабоко во кожата. Под влијание на микровибрацијата се зголемува содржината на кислород во ткивата. […]

Општа консултација

:root { --bookly-main-color: #f4662f !important; } /* Color */ .bookly-form .bookly-form-group > label, .bookly-form .bookly-label-error, .bookly-form .bookly-progress-tracker > .active, .bookly-form .picker__nav--next, .bookly-form .pickadate__nav--prev, .bookly-form .picker__day:hover, .bookly-form .picker__day--selected:hover, .bookly-form .picker--opened .picker__day--selected, .bookly-form .picker__button--clear, .bookly-form .picker__button--today, .bookly-form .bookly-columnizer .bookly-hour span.bookly-waiting-list { color: [...]

Третман Биполарна и Триполарна Рф

Во контекст на естетиката, радиофренквенцијата е метод на длабинско загревање на кожата со помош на радиобранови. На периферијата на кожата се создава температура од 40 степени, додека во поткожното ниво температурата е до 60 степени. Нејзиното дејство е такво што [...]

Мезотерапија со дерма пен

Дермапенот важи за еден од најефикасните анти-ејџ третмани. Со дермапенот се стимулира производството на колаген и овозможува подобра абсорпција на активните козметички супстанци. Се заснова на фина иглеста пенетрација која пшрецизно може да се контролира, а се достигнуваат одлични и [...]

Третман Окси систем

ОКСИ систем е технолошки најнапреден систем за дермоинфузија на кожата со 98% кислород. Третман за оксигенизација и регенерација на кожата на лицето и телото. КИСЛОРОДОТ- основен елемент за здравје нa кожата. Кислородот е неопходен за здравјето на кожата . Тој [...]

Дијамантска дермоабразија / Хидроабразија

Која е целта на третманот со хидроабразија и зошто се користи овој третман? Неагресивен механички и безболен третман кој одговара за сите типови на кожа, без оглед на возраста, без разлика на чувствителноста на кожата, не се појавува никакво црвенило [...]

Phi јон бори меѓу веѓи 1 третман

Phi Ion – не хирушки третман за подигнување на очните капаци, го крати вишок на кожата на лицето и вратот. Се работи на лице и тело. Дава моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата, прави лифтинг [...]

Phi јон агли околу очи 1 третман

Phi Ion – не хирушки третман за подигнување на очните капаци, го крати вишок на кожата на лицето и вратот. Се работи на лице и тело. Дава моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата, прави лифтинг [...]

Phi јон подбрадок 1 третман

Phi Ion – не хирушки третман за подигнување на очните капаци, го крати вишок на кожата на лицето и вратот. Се работи на лице и тело. Дава моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата, прави лифтинг [...]

Phi јон уста 1 третман

Phi Ion – не хирушки третман за подигнување на очните капаци, го крати вишок на кожата на лицето и вратот. Се работи на лице и тело. Дава моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата, прави лифтинг [...]

Phi јон образи 1 третман

Phi Ion – не хирушки третман за подигнување на очните капаци, го крати вишок на кожата на лицето и вратот. Се работи на лице и тело. Дава моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата, прави лифтинг [...]

Phi јон пред уши, бори 1 третман

Phi Ion – не хирушки третман за подигнување на очните капаци, го крати вишок на кожата на лицето и вратот. Се работи на лице и тело. Дава моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата, прави лифтинг [...]

Phi јон врат 1 третман

Phi Ion – не хирушки третман за подигнување на очните капаци, го крати вишок на кожата на лицето и вратот. Се работи на лице и тело. Дава моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата, прави лифтинг [...]

Phi јон чело 1 третман

Phi Ion – не хирушки третман за подигнување на очните капаци, го крати вишок на кожата на лицето и вратот. Се работи на лице и тело. Дава моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата, прави лифтинг [...]

Phi јон очни капаци 1 третман

Phi Ion – не хирушки третман за подигнување на очните капаци, го крати вишок на кожата на лицето и вратот. Се работи на лице и тело. Дава моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата, прави лифтинг [...]

Phi needling 1 третман

Phi Needling - третман кој буквално ги брише длабоките и плитки бори при тоа поттикнува раст на нов колаген и нови клетки. Ја затегнува и подмладува кожата и видливо ги намалува брчките на лицето. Ревулуционерен Anti-aging и регенеративен третмани за [...]

Green Peel со Окси систем(антиејџ/сензитивна кожа)

ОКСИ систем е технолошки најнапреден систем за дермоинфузија на кожата со 98% кислород. Третман за оксигенизација и регенерација на кожата на лицето и тлото. Како резултат на тоа, состојките може да се инфилтрираат подлабоко во кожата и во повисоки концентарции. [...]

Green Peel со дермапен антиејџ/лузни

Дермапенот важи за еден од најефикасните анти-ејџ третмани. Со дермапенот се стимулира производството на колаген и овозможува подобра абсорпција на активните козметички супстанци. Комбинацијата на Грин пил препаратите со дермапенот овозможува состојките да се инфилтрираат подлабоко во кожата и во [...]

Green Peel со радиофрекфенција антиејџ по 40 години

Со радиофреквенција третманот, радио бранови се користат за прецизно загревање на ткивото. Затоплувањето предизвикува веднаш ефект на зацврстување каде колагенските влакна на кожата во третираната област се намалуваат. За тоа, фибробластите се стимулираат да произведуваат нов колаген. Области на примена: [...]

Green Peel со радиофрекфенција антиејџ до 40 години

Во контекст на естетиката, радиофренквенцијата е метод на длабинско загревање на кожата со помош на радиобранови. На периферијата на кожата се создава температура од 40 степени, додека во поткожното ниво температурата е до 60 степени. Нејзиното дејство е такво што [...]

Green Peel со ултразвук(изречени брчки, нееластична кожа)

Грин пил со ултразвук(изречени брчки,нееластична кожа) Ултразвукот во козметиката има широк спектар на ефекти и се занимава со звучни бранови. Во зависност од фреквенцијата, интензитетот, времетраењето или импулсниот звук, може да се примени како микромасажа, да влијае врз ширењето на [...]

Green Peel со ултразвук (сува кожа, флеки)

Ултразвукот во козметиката има широк спектар на ефекти и се занимава со звучни бранови. Во зависност од фреквенцијата, интензитетот, времетраењето или импулсниот звук, може да се примени како микромасажа, да влијае врз ширењето на состојките, да служи како локално затоплување [...]

Ултразвук (брчки, масна/бледакожа, сензитивна/иритирана)

Ултразвукот делува механички, со помош на топлината ја поттикнува микро циркулацијата. На тој начин препаратите кои се користат во третманот продираат подлабоко, бидејќи со своите микровибрации и топлината го активира отварањето на порите и така сите активни состојки кои се [...]

Пилинг лице со фитогена маска + ампула

Пилингот на лице е неопходен за нежна и блескава кожа, затоа што ги отстранува мртвите клетки на кожата и им помага на новите здрави клетки побрзо да стигнат до површината. Дајте ѝ свежина, блесок и мекост на вашата кожа. :root [...]

Green Peel со дермоабразија антиејџ/лузни

Дермоабразијата е неинвазивен третман при кој контролирано се отстрануваат изумрените клетки од површината на кожата на епидермисот. Целта е да се отстрани старата кожа со сите несовршености како и несакани појави и промени кои настанале во процесот на стареење. Третманот [...]

Пилинг лице со фитогена маска

Пилингот на лице е неопходен за нежна и блескава кожа, затоа што ги отстранува мртвите клетки на кожата и им помага на новите здрави клетки побрзо да стигнат до површината. Дајте ѝ свежина, блесок и мекост на вашата кожа. :root [...]

Green Peel основен класичен третман со пареа

Третманот со пареа е популарен метод за чистење на кожата на лицето. Пареата ја омекнува кожата, ги отвора порите и помага во чистењето на насобраната нечистотија. Ваквиот топол и маглив третман може да ја контролира појавата на акни и црнки, [...]

Green Peel хидратација

Целта на биолошкиот третман на лицето е регенерација, хидратација и укинување на уморна кожа. Третманот е наменет за сите видови на кожа, особено зрела, уморна и сува кожа, како и кожата оштетена од сонцето. Овој тип на третман е наменет [...]

Green Peel Classic

Билна мешавина која ја зголемува крвната циркулација на кожата, воедно ја снабдува со кислород и хранливи материи, со што го стимулира обновувањето на кожата. Ефектот се завршува по 2-5 дена, во зависност од текстурата на кожата, со помалку или повеќе [...]

Green Peel Fresh Up

Метода која нема ефект на перутање. Наместо тоа, кожата е стимулирана и освежена со природни билки. Стимулирана крв, отворени пори, кожата е оптимално спремна да ги абсорбира состојките за нега на истата. Тенот станува посјаен и посвеж. Третман кој ги [...]

Green Peel Energy со сет за домашна нега

Третман со природни билки кои приметно даваат енергија. Ја стимулира крвната циркулација и метаболизмот, што доведува до природно подобрување на текстурата на кожата без ефекти на парутање. Обезбедува на вашата кожа природна енергија која е потребна за обнова на келиите. [...]

Green Peel Cool Eyes

Нашите капаци се подигаат дури до 10.000 пати дневно што силно го иритира нежното ткиво околу очите. Поради тоа треба повеќе вним,ание да им посветите на очите. Угодете им на Вашите клиенти со овој освежувачки третман за околу очи кој [...]

Green Peel Mela Wave

Метод кој нежно ја намалува хиперпигментацијата, додека во исто време ја стимулира ќелиската регенерација. Се постигнува блескав и изедначен тен. Витаминот Ц, кој го содржи MELA WAVE третманот, ефективно ја просветлува кожата, и помага на природната синтеза на колаген и [...]

Green Peel Sensiderm

Овој третман, нуди смирувачка нега во форма на комплетен анти-стрес програм кој и овозможува на сувата и иритирана кожа зголемување на отпорноста кон надворешните влијанија. Ја стабилизира бариерната функција на кожата и остава смирувачко чувство на кожата. Помага во ублажување [...]

Active Clearing со билки

Третман за редукција на прекумерно лачење на себум, отсранување на задебелувањето, на нечистотии и нормализирање на бариерната функција на кожата. Го смирува воспалението, ја одржува влажноста на кожата. Прави длабинско чистење, дезинфекција и делува смирувачки на кожата. Ефективен хигиенски третман [...]

Active Clearing со ензим

Третман за редукција на прекумерно лачење на себум, отсранување на задебелувањето, на нечистотии и нормализирање на бариерната функција на кожата. Го смирува воспалението, ја одржува влажноста на кожата. Прави длабинско чистење, дезинфекција и делува смирувачки на кожата. Ефективен хигиенски третман [...]