.

Дермер ролерот е мала спрва со подвижна глава на која има микро игли со различна должина и различен број. Тркалањето низ кожата создава микро канали, т.е. микро-повреди на кожата, испраќајќи сигнал до подлабоките слоеви на кожата за да се започне процесот на само-лекување. Така се забрзува и се зголемува производството на колаген што се издига од подлабоките слоеви на површината, измазнувајќи ги неправилностите на кожата, ја затегнува кожата и постигнува генерално подобар целосен изглед на кожата.
Дерма ролерот:
* помага во апсорпцијата на активните состојки од мезококтелот (подобра апсорпција до 400%)
*помага да се задебели кожата

*помага во редукција на фините линии и брчките стануваат помалку видливи
*го подобрува тонусот на кожата
* ја стимулира кожата без оштетување
*може да го користи од сите, без оглед на возраста, типот на кожата и регијата која се третира.

The preselected service for shortcode is not available anymore. Please check your shortcode settings.