ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

избери локација

Дијамантска Дермоабразија / Хидроабразија

Неагресивен механички и безболен третман кој одговара за сите типови на кожа, без оглед на возраста, без разлика на чувствителноста на кожата, не се појавува никакво црвенило и нема никакви последици. Работи на принцип на вакуум, вода и дијамантски брусачи со различна дебелина. По третманот кожата е мазна, чиста, сјајна.

КОЈА Е ЦЕЛТА НА ТРЕТМАНОТ СО ХИДРОАБРАЗИЈА И ЗОШТО СЕ КОРИСТИ ОВОЈ ТРЕТМАН?

Неагресивен механички и безболен третман кој одговара за сите типови на кожа, без оглед на возраста, без разлика на чувствителноста на кожата, не се појавува никакво црвенило и нема никакви последици. Работи на принцип на вакуум, вода и дијамантски брусачи со различна дебелина. По третманот кожата е мазна, чиста, сјајна. Вакуумот ја стимулира микро циркулацијата, фибробластите произведуват нов колаген и еластин, а водата ја хидрира кожата и ја обновува.

Се препорачува како третман против стрии на било кој дел од телото, а со него може да се третираат и пигментни флеки и лузни на телото. Ефикасен е и како третман за нега и подмладување на кожате на рацете. Особено е погоден за лица со чувствителна кожа. Третманите се прават еднаш неделно, а се препорачуваат 10 третмани во континуитет .

Loading...