.

Шминкањето е декоративен третман за лице при кој професионален шминкер го разубавува Вашето лице низ неколку чекори, користејќи различни декоративни средства и производи прилагодени на типот на вашата кожа, користејќи прибор за шминкање. Дневната шминка треба да биде со понежни неутрални бои, без остри линии и нападна makeup техника. Особено е важно да се истакне Вашата природна убавина, да се сокријат недостатоците, а се да биде во границите на пристојноста – прилагодено според местото каде ќе го поминете денот.

Loading...