.

Неинванзивен и концентриран третман кој ги стимулира мускулите за ефикасно намалување на масните наслаги, го обликува телото и ги тонира мускулите.

За половина час, добивате двоен третман со 4 изводи со што може истовремено да се третираат две групи на мускули.

Безбеден третман кој го затегнува и тонира телото и создава чувство како да сте вежбале.

Станува збор за функционална магнетна стимулација. Оваа новоразвиена електро-терапија, која користи специјално импулсивно магнетно поле, предизвикува длабоки мускулни контракции и ја заменува физичката активност.

Пасивно вежбање за постигнување на убаво обликувано тело, кое ги топи мастите, има ефект на согорување и функционира како медицинска терапија за подобрување на мускулите, циркулацијата и атрофираните мускули.

Се спроведува во серија, на секој втор ден се прави третман, а може да се прави во комбинација со други третмани за посилни ефекти.

Закажете термин во салонот на Водно

Loading...

 


Закажете термин во салонот во Аеродром

Loading...