Blog

Луксузен педикир кој вклучува   хидромасажа со морски соли за релаксација, длабински пилинг ,за мека и глатка кожа, маска и балзам за нозе со специјална масажа која ке Ве опушти..Се завршува со уредување и лакирање на ноктите

Денес секоја современа жена или маж има потреба од еднаш месечно стручно хигиенско уредување на стопалата и средување на ноктите.

Во удобниот амбиент со хидро- џакузи пријатно ќе се опуштите и релаксирате, ќе заборавите на проблемите од секојдневието барем еден час, посветете си на себе си.

Многу од нас имаат проблеми со задебелување на ноктот, појава на гливици кои се шират на здравиот нокт, задебелување на петите,  плускавци. Тоа е резултат на современиот ритам на работа во неудобни чевли и слаба циркулација.

Во центарот за убавина Афродита С со најсовремени апарати се прават третмани на стапалата во многу хигиенски услови и стерилни препарати за една употреба, услови каде што можат сите тие недостатоци да ги отсраниме. Покрај класичниот имаме и педикир со третман за стапала и СПА педикир со масажа.

The preselected service for shortcode is not available anymore. Please check your shortcode settings.