ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Физикална Масажа 30 Минути

Физикалната масажа има за цел да помогне во заздравување, ублажување на болката и обновување на телесната функција. Главно се фокусира на мускулите и некои меки ткива на телото за да помогне во олеснување на болката, како и стресот.

Loading...