.

Фламбојаж е техника која претставува комбинација од техниките омбре и балајаж, за што се користи леплива фолија за прамените која одвојува само онолку коса, колку што е потребно за да се постигнат помеки прамени. Со овие прамени се постигнува ефект на сонце и одличен е ако сакате да го освежите вашиот изглед со нијансата што е малку посветла од вашата боја на коса што моментално ја имате.

Loading...