Фризерски услуги

Општа консултација

Шатирање со фолија

Деколорирање

Шатирање

Фарбање цела коса

Третман за хидратација со препарати

Фарбање корен

Надградба на коса со клипови 1,5м, 60см

Третман за волумен

Невестинска фризура

Фламбојаж

Фенирање долга коса

Надградба на коса со клипови 1m 60cm

Фенирање средна коса

Ултрасоник преса

Бразилски кератин за исправување долга коса

Фенирање кратка коса

Бразилски кератин за исправување кратка коса

Шишање + фенирање

Бразилски кератин за обнова