.

Гелните нокти на клиентите им овозможуваат природен изглед, флексибилност и трајност, со што ги покрива оштетените или испукани природни нокти. Целта на гел ноктите е тоа што по некое време може да се постигне и природната должина и убавина на ноктите на клиентот . Гелот станува силна база за природни нокти и спречува нивно кршење и оштетување.   Гел ноктите се направени од специјален гел стоматолошки прав или порцелан, кои се прават во повеќе чекори. Предноста на гел ноктите е тоа што е потребно помалку време за пополнување во споредба со акрилик ноктите. Правењето на гелните нокти се прави од стана на професионалци.

Гел ноктите се дизајнирани да Ви ги направат ноктите да ви изгледаат поуредно и потрајно. Ова е само како третман за оштетени и напукнати ноктите.

Гел нокти не само што се лесни за одржување, тие, исто така, изгледаат и многу убаво. Некои други предности на гел ноктите се дека тие се без мирис, поради тоа, тие може да се користат многу лесно, без никакво двоумење. Овие ноктите им даде природно чувство на клиентот, поради тоа тој се чувствува удобно со носење на овие ноктите. Овие нокти се тенки и лесни што го прави идеални за носење.

Loading...