.

ОКСИ систем е технолошки најнапреден систем за дермоинфузија на кожата со 98% кислород. Третман за оксигенизација и регенерација на кожата на лицето и тлото. Како резултат на тоа, состојките може да се инфилтрираат подлабоко во кожата и во повисоки концентарции.
Области на примена:
Редукција на бори
Измазнување и подмладување на лицето на кожата
Зголемување на волуменот на кожата
Зајакнување на крвните садови од недостаток на кожа

Закажи третман во салонот аеродром

Loading...

Закажи третман во салонот водно

Loading...