ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Green Peel Active Clearing со Билки

Третман за редукција на прекумерно лачење на себум, отсранување на задебелувањето, на нечистотии и нормализирање на бариерната функција на кожата.

Третман за редукција на прекумерно лачење на себум,
отсранување на задебелувањето,
на нечистотии и нормализирање на бариерната функција на кожата.
Го смирува воспалението,
ја одржува влажноста на кожата.
Прави длабинско чистење, дезинфекција и делува смирувачки на кожата.
Ефективен хигиенски третман кој се бори со различни фактори
кои влијаат врз промените на кожата.

Loading...