ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Green Peel Fresh Up

Третман кој ги витализира ќелиите, а кожата блеска со нова свежина.
Метода која нема ефект на перутање. Наместо тоа, кожата е стимулирана и освежена со природни билки.

Метода која нема ефект на перутање.

Наместо тоа, кожата е стимулирана и освежена со природни билки.

Стимулирана крв, отворени пори, кожата е оптимално спремна да ги абсорбира состојките за нега на истата.

Тенот станува посјаен и посвеж.

Третман кој ги витализира ќелиите, а кожата блеска со нова свежина.

Идеален третман за решавање на проблемите кај уморна кожа и служи како ефективна превенција од стареење и губење еластичност на кожата, дури и ако вашата кожа се уште не дава знаци на стареење.

Loading...