ЗАКАЖИ ТРЕТМАН

Green Peel Хидратација

Биолошки третман на лице за регенерација, хидратација и освежување на уморна кожа.

Биолошки третман на лице за регенерација, хидратација и освежување на уморна кожа. Третманот е наменет за сите видови на кожа, особено зрела, уморна и сува кожа, како и кожата оштетена од сонцето. Овој тип на третман е наменет за сите оние кои сакаат да им дадат сјај на кожата, да ја обнови свежината и изразот на лицето.

Loading...