.

Третманот со пареа е популарен метод за чистење на кожата на лицето. Пареата ја омекнува кожата, ги отвора порите и помага во чистењето на насобраната нечистотија. Ваквиот топол и маглив третман може да ја контролира појавата на акни и црнки, но исто така може да ја зголеми циркулацијата за да ви даде топол, здрав и младешки блесок на кожата.
Овој метод за чистење на лицето е погоден за сите типови на кожа.

Loading...