.

Овој третман, нуди смирувачка нега во форма на комплетен анти-стрес програм кој и овозможува на сувата и иритирана кожа зголемување на отпорноста кон надворешните влијанија.

Ја стабилизира бариерната функција на кожата и остава смирувачко чувство на кожата.

Помага во ублажување на црвенилото/иритацијата и видливите вени на кожата.

Може да се користи како инстант СОС помош.

Совршена алтернатива за секојдневна нега.

Loading...
.