.

Дермапенот важи за еден од најефикасните анти-ејџ третмани.
Со дермапенот се стимулира производството на колаген и овозможува подобра абсорпција на активните козметички супстанци. Комбинацијата на Грин пил препаратите со дермапенот овозможува состојките да се инфилтрираат подлабоко во кожата и во повисоки концентрации.

Области на примена:

Редукција на бори и фини линии

Лузни

Губење на еластичноста

Зацврстување на кожата

Закажи третман во салонот Аеродром

Loading...

Закажи третман во салонот Водно

Loading...